Surf

Vi er stolte av å kunne si at SrfSnoSk8 startet Norges første surfbutikk i Stavanger i 1988.

Surfing er verdens største brettsport på vannet. Det tok noen år før vi fikk drakter som gjorde sesongen her hjemme lang nok til å bli god, men nå er det ingen som tenker på det lenger.Idag ser vi alt fra ivrige 6 åringer til avbalanserte 50 åringer som drar på seg kystbunader i 6mm neopren og utfordrer havet  uansett årstid. Denne fantastiske måten å skli sidelengs i bølgene er først og fremst for de med vilje til bruke mange timer i vannet for å oppnå intense føleser de ikke kan oppleve på noen annen måte. Havet er mektig, å temme bølger kan du bare på brett.

Vår butikk i Stavanger er surfingens vugge her til lands. Og vi tilbyr brett og kompetanse på alle nivåer i våre butikker.

Vi har det som skal til for å få deg på vannet enten du er nybegynner, viderekommende eller ekspert. I Norge stilles andre krav til brett og bekledning enn de fleste andre land, derfor finner du produkter spesial laget for norge i utvalget vårt.

LittleMalibu Rincon

Vi skreddersyr gjerne en løsning akkurat for deg & lager en deilig pakkepris

SrfSnoSk8 har et av nordeuropas største utvalg på brett & drakter – du ser det lett i webshopen

Funboards & Mini Malibuer passer perfekt som ditt første brett.

Våtdrakt i ca 6 mm fra C-Skins (også i beina, det er det ikke mange leverandører som lager), våtsko, hansker og hette for å holde deg varm. Pad, leash og wax må du også ha.

Vi anbefaler gjerne 7’6″ eller større til gutta og 7’2″ til jentene (veier du mer eller mindre enn 75kg kan du velge litt større eller mindre). Det viktigste er at vi får vite hvor du har tenkt å surfe oftest, hva du veier og hvor gammel du er.

En komplett pakke inneholder:

  • Funboard
  • Våtdrakt
  • Våtsko
  • Hette
  • Hansker
  • Leash
  • Pad
  • Wax

Har du erfaring trenger vi å gå mer i dybden for å kunne være presise i våre anbefalinger

I vår butikk i Stavanger har de jobbet med Surfing siden vi introduserte aktiviteten kommersiellt i norge. Jørgen Michalsen og resten av staben vet hva du trenger av type brett og ikke minst korrekt drakt og tilbehør. Kursprisene kan variere fra tid sted og utstyr. Vi har også 30 brett klare til kurs!


Link til mer info om datoer og våre surfkurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *