Resultat SUP Tur OSLO 17/9

En strålende søndag på Bygdøy og verdenspremiere på SUPICAP!

Dagens Vannrenn, Matchrace & Dragon Race på KNS sin hjemmebane ble en trivelig & underholdende affære. Vi varmet opp med matchrace padlet på KNS sine “skolebrett”.

Franco Feci kjempet seg til finalen og banket alle ganske greit der.Juniorene Alexander, Lenny & Ada vant hver sin klasse og imponerte alle som var eldre enn de. Vi håper de er med å bygge SUP norge i årene som kommer!

Vannrennsklassen padlet Ulabrand – Skøyen to ganger, dvs ca 7 km totalt. Utstyrsvalgene var som forventet urimelig ujevnt fordelt, ingen hadde likt utstyr så med SUPICAP skjedde det plutselig en utjevning. Arrangementskomitéen beklager at SUPICAP resultatene ikke ble utregnet kvikt på stedet. Regattasjefen tar lærdom av SUPICAP effekten og lover å øke arrangementskomiteén og korrigere noe på handikap til neste ranking i SUP Tur Norge. Tidene viser klart hvem som padlet raskest, regattasjefen ser at vektallene skal justeres til neste runde. Likevel, basert på de forhåndsoppgitte handicapvektallene for denne konkurransen ble resultatlisten slik:

Så selv om Franco padlet raskest på et lett og smalt fiberbrett, tok Nicolas førsteplassen på rankingen fordi han padlet oppblåsbart og fikk 15% fratrekk i på tid. På lenger strekk ville det blitt ennå jevnere. Likevel et carbon brett på 24.5 i forhold til et PVC brett 27.0 i bredde, Nicolas padlet med andre ord grisefort. Ella Rotnes dominerte dameklassen, og ligger plutselig 3 på rankingen totalt. Vi gjør mer testing framover og optimaliserer vektallene før neste runde.

Vinner av 7Km Vannrenn sløyfa : Nicolas Le Bris

Dagens glade vinnere! (Juniorene Lenny & Alex var i dusjen allerede)

Så ble sesongens 3dje Dragon Race gjennomført. På tross av noe forvirring i det franske lagets valg av flagg på shorts, ble det en intens match. Coste, Pol & Nicolas representerte Frankrike mens Ella, Franco & Peter representerte Scanditalia.

ScandItalia vant med hårfin margin og til stor applaus. Vi venter revansjeoppgjør til våren fra både Frankrike & KNS som utvilsomt har mer å gi i lagpadling.

Jeg dumper ut ca 60 bilder i et fotoalbum på Facebook til de som vil beundre seg selv eller flashe famile og venner med bildene jeg og Bror tok med SrfSnoSk8 kamera.

hilsen Helge Rotnes

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *