North Sails 2016

Det er superknall timing for alle som stikker for å seile bølger i juli. Nå kom 2016 modellene av legendariske Hero, Volt & Idol.

Mirakeldesigner Kai Hopf byr i år på Hero Hybrid, hvor nesten alle seilene er basert på RDM 400cm mast. Dramatiske trimmingsvalg på 5.0 og ned hvor du kan velge 3 eller 4 spiler. (mer aksellerasjon med 3 spiler / mer stabilitet med flere spiler). Enda lavere vekt uten å kompromisse North Sails sin enestående levetid & styrke.

Volt, som er de fleste single & trifin seilere sitt valg, er like bombetrykkstabil som før. Seil over 5.3 har fått ennå mer kraft så planterskelen senkes ytterligere. Lavere vekt. Alle seilene fungerer utmerket på både RDM og SDM og du klarer deg med en 400 mast og en 430 mast + CX40 for å dekkestørrelsene fra 3,4 til 6,9.

Freestyle konkurranseseilet Idol er blitt ennå letttere og 5.2 planer ennå tidligere. Vi får gøyale spørsmål om hvorfor 5.2 er det største seilet i serien. Det er så enkelt at planer du ikke med Idol 5.2 så er det ikke en freestylekonkurranse. Skal du holde på med enkle freestyletriks i lite vind er det Volt som er freestyle seilet gutta bruker.

Vi har et par Hero, og noen Volt inne akkurat nå, men tar imot bestilling for levering på ca 2-3 uker. Tekniske underverk i denne klassen koster stort sett fra 6 til 7 tusen avhengig av størrelse.

http://www.north-windsurf.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *