SrfSnoSk8 Best Trick – IV

Her er filmen fra Best Trick konkurransen som gikk av stabelen på tirsdag i Varingskollen. Varingskollen bød på forhold som vi vanligvis forbinder med Stryn og Folgefonna og deltagerne benyttet anledning til å kaste seg ut i tricks de vanligvis ikke tørr å forsøke seg på. Det betydde at antall tricks landet ble noe lavere, men de som ble stompet var av høy lvalitet. Pga av regnværet tok kameraet kvelden, så den siste halvtimen fikk vi kun festet utøverene til netthinnen. Vi jobber med noen syke tekniske løsninger for å få gjort det om til film. Det vil ta ca. 37 år før teknologien er på plass, men vi gleder oss.

Vi ses til finalen i Oslo Vinterpark. Vi kommer tilbake med dato. Ha en strålende dag.

 

Skjermbilde 2014-01-31 kl. 13.26.51

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *