SrfSnoSk8 Best Trick – Runde 1

Da var første runde av SrfSnosk8 Best Trick unnagjort. Første runde var i Varingskollen. Da parken ikke var helt ferdig ble den avholdt på den nederst railen og box´en. Som vanlig var stemningen god og alle dro på litt ekstra siden de hadde nummer på ryggen. Nivået spredte seg fra “Shit, min første konkurranse” til “ikke´no stress, jeg har vært på pallen i Burton European Open.”

Til finale i SR Snowboard klassen gikk Marcus, Stefan (mulig det staves anderledes) og Petter. Petter Grøn stakk av med seieren. Snowboard JR ble vunnet av Emil foran Trym. I klassen for Ski JR dro Fredrik av med seiern foran Elias og Markus. I senior klassen for baklengsski vant Fredrik foran Birk og “Sigg”. Vi gjør oppmerksomme på at vi kan ha bommet på staving av navn.

Skjermbilde 2014-01-31 kl. 13.26.51

Vi ses i Oslo Vinterpark 4. Februar for neste runde av Best Trick. Påmelding fra kl. 18. Det er bare å møte opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *