Raskeste mann på vannet siste 10 år!

Sondre_Krey_NM_2013Sondre Krey har vært med SrfSnoSk8 i en mannsalder, men seiler fremdeles som en som en ungfole i vårbrunst! Årets NM på Larkollen ble den tiende NM tittelen på Stavangerraketten. Moro var det også å se at Jarle Stenerud dro på med comeback og skremte vettet av de etablerte ved å vinne en seilas! Bent Bakke ble 2 & Fredrik Lindberg 3. Gratulerer til alle sammen!
Sondre_Krey_Karmoy12a
I denne sammenheng er det betimelig å informere om raceingprogrammet vårt for 2014.
F14_Falcon_Formula
På brettfronten er det ingen tvil om at Fanatic er raskest på vannet (10x NM) og vi får et gledelig comeback fra Fanatic med også Formulabrett for 2014. Worldcupracer & SpeedFreak Daniel Aberli fikk jobb hos Fanatic ifjor og har vært høyt og lavt og overalt for å spisse racingtilbudet fra Fanatic, North & Ion (alle er seg selv nærmest også designere).

Last ned North Sails 2014 brosjyren her:http://www.north-windsurf.com/eng/nodes/display/pages/brochures
Fanatic Formulabrettet ble lansert idag – trykk på video teaser til venstre og ta imot god underholdning: http://www.fanatic.com/content/products/windsurfboards/falcon_formula/index_ger.html Send meg en mail om du vil ha mer utfyllende informasjon om Warp14 og Fanatic Formula. Warp_2014Sniktitt på Warp: https://vimeo.com/74555619 http://www.abcwindsurf.eu/index.php/materiali/vele/3139-abc-news-north-sails-warp-2014under-testing-

Racing utstyr er ikke bare sinnsykt gøy og dyrt, det er også vrient å få tak i, fordi ingen vil sitte med det på lager. Så om du vil være sikker på at det ikke er noe ved utstyret som gjør at Sondre Krey er foran deg på vannet, da er det bare en ting å gjøre. Send en mail til meg om hva du trenger, så gir jeg et tilbud tilbake. Generellt så koster et slalombrett ca 20.000,- et seil ca 8.000,- en mast ca 6.000,- en bom 4 til 12.000,- og dempesystem/mastefot 3.000,- Så er det slik at vi yter rabatter på 10% til de som deltar i regatta, og litt mer om du er topp 10 eller om pakka di blir så omfattende at vi anser deg som en god trendsetter i tilegg.

Bestiller du seil nå, vil du kunne få de i Februar/Mars 2014, mens de som allerde har bestillt brett får sine i oktober/november. Det er mulig vi kan levere noen flere brett i desember, mens vi garanterer levering i mars uansett. Carbon racing bommer ser ut til å være noe tilgjenglig i oktober i likhet med mastene. Mastefot dempesystemene er tilgjenglige i små antall i oktober.

Trengs det leketøy for høststormene har vi mye spesiellt tilpasset det i butikkene. Småbrett & småseil i mange prisklasser, nytt eller brukt av Terje Tuft m.fl.
Lista 2011  254
Vi sees – høststormene bygger seg opp nå, akkurat nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *