Best Trick nr 2 – Resultater, fotos og film

Varingskollen leverte tett tåke, myke forhold, locals som dro på og noen som så på. Nivået var høyt og skulle du ha dagens beste trick måtte du enten være opp ned eller løsne den ene bindingen. Mannskapet i Varingskollen shapet hopp før konkurransen og ut av tåkehavet kom det kjører på kjører som kastet seg ut for å sette trick de ikke hadde satt før.

Pause før finalen
Pause før finalen

I juniorklassen for snowboard var det Sondre Bratt Andøl som dro en one-foot backside 360. Boya. Det betyr at han som de andre vinnerene fikk med seg en sekk fra Dakine. Trym Røsjø dro hjem med t-shirt og belte. De to yngste gutta dro på.

I skiklassen for yngre enn yngst var det Eirik Tøraasen som dro hjem med lomme full av cred. Vinneren blandt de eldste med to planker på beina ble Fredrik Holter og bak han på lista fulgte Andreas Skog….(Her var blekket snurt utover) og Sebastian Søndrål.

Boya!

Vinneren av snowboardklassen ble Simen Johannessen etterfulgt av “Apollo” og Andreas Rognmo.

Neste runde blir førstkommende tirsdag i Oslo Vinterpark. Vi ses.

Ikke måne, ikke sol...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *