Båtmessen slutter på søndag!

Sjøen for Alle på Lillestrøm er som vanlig et godt vårtegn for østlendingene. SrfSnoSk8 står som alltid og blomstrer med sesongens rånydelige, drøytøffe eller forbløffende nyheter. Ta deg en tur til Lillestrøm før vi stenger imorgen kl.18 hvis du vil oppleve Helge og Jonathan med stand eller om du synes det fint med fancy båter eller fikkel og rusk til båtlivet generellt.

Erfaringen etter 4 dager med messe er klar. Vi får mange flere på vannet i år, både nye familier og en haug med comeback karer med ambisjonene og utstyret i orden.

Vi holder messeprisene fram til og med onsdag om du er klar for å kline til nå. Vær obs på at det blir noe leveringstid på en del produkter. Slik markedet er i vekst anbefaler vi spesiellt alle som vet at det skal utstyr på plass i løpet av våren, å bestille for eventuellt senere dato da det vil bli knapphet på både brett og seil denne sommeren i markedet generellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *