C3 teknologihopp snowboard boots

Forrige uke fylte vi på med en fantastisk snowboard boot fra Deeluxe. Concept C3 er neste nivå i utviklingen av “One” boots. Den er langt foran alt annet på markedet.
Utrolig deilig å ha overlæret sydd rett i sålen uten at en innerstøvel stjeler plass i kurvene på booten. Det gjør den også 1cm kortere og ca 8mm lavere i sålen. 3 punkts lissesystemet gir mer kontroll over trykket inne i booten enn du noen gang har opplevet. Den har også en vanntett membran (det er bare Deeluxe som foreløpig lager), så du ikke får vann utenfra og inn slik du får med alle andre boots etter en viss tid bruk. Det merker du godt rundt påsketider.
Her en liten film som viser at C3 ikke bare er en drøm, men i bruk av topputøvere når de koser seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *