R o m J u l S a l g ! oppdatert

På tross av at vi hverken selger rom eller jul, så skal vi holde et heftig salg for deg! Klarer du å stikke innom oss nå i romjula kan vi love deg noen drøye tilbud på et bredt utvalg av harde og myke varer.  Det hører med til historien at vi har varetelling om et par dager, så jo færre ting vi har å telle, jo kjappere kan vi dra til i bakken. Vi holder åpent fra 10 til 18 til og med torsdag.

Her kan du titte på 21 sider med tilbud i webshoppen.

Priser og utvalg varierer mellom butikkene, og husk du kan kjøpe varen på nettet og hente i butikken. Takk til alle som var innom igår:)  moro å selge så mange snowboard på en dag, og to for en systemene på et par av tilbudsbordene  senket varebeholdingen betydelig.

Likevel – vi har fremdeles  norges største utvalg brett, boots og bindinger fundert på dagens teknologi (Banana/Fastec/One), og klær for individualister.