Et par gavetips til.

Igår kom det fine Silva vindmålere til butikken i Oslo. En nyttig presang til windsurfere og kitere som synes at prat om været skal være basert på; nei ikke pekefingeren , men fakta.

Ikke nok med det. Vi fikk en bitteliten levering fra kreative, miljøvennlige, og biokeramiske Picture Organic. Dette er det mest spennende nye merket vi har sett på flere år. Er du klar for superfreshe saker nesten ingen andre har i vinter og ligge i forkant av trender og teknologi, er dette det eneste riktige i år. At de biokeramiske membranene tilfører kroppen energi er litt voodoo for oss,  men vi som bruker Picture tror at det gjør det, så da gjør det det.

Dette blir ikke lagt ut i webshop fordi vi bare har så få plagg, de kan kun kjøpes i Oslo butikken.

Les mer om Picture Organic her.