JULEGAVETIPS (Bøker/Film)

Det er en kjennsgjerning at det nest beste å gjøre når man ikke gjør det selv, er å planlegge hvor du skal gjøre det neste gang. Vi kan tilby de beste guidene til å se hvor du får hva, til hvilken tid på planeten vår.

Rykende ferskt fra Stoked publications har vi kite og windsurfing guider som dekker fantastiske destinasjoner over hele verden, og en som går mer i dybden i europa. En eller begge er helt nydelig å være eier av. Guidene er grundige og sparer deg for bomturer på steder det er lett å velge feil strand.

Legendariske Low Pressure forlaget har levert surf guider til oss igjennom en årrekke. Stormrider Guidene er det ypperste i reiseplanleggingslitteratur et øye kan nå. Bla deg varm, les deg reisesyk eller gjør det eneste riktige, sett deg som mål å besøke alle stedene før du legger på røret.

Våre utmerkede guider til et bedre liv finner du her: http://shop.srfsnosk8.no/index.php?c=394

Filmer er jo det det en gang var, men i våre happy fildelingstider er utvalget på den slags begrenset til noen klassikere, noen nye og noen instruksjonsfilmer. De mest populære filmene er Beginner to winner (windsurfing lære film for de som ennå sliter med jibbene), Nowhere (snowboard underholdning), Winner to Wavesailor (lær å seile små brett, skikkelig) og Lords of dogtown (skateboard historie) Utvalget vårt kan du se her. http://shop.srfsnosk8.no/index.php?c=395

Kjøper du noe som helst av windsurfing får du Addicted to Ride 6, eller kjøper du noe kite ting gir vi deg gjerne Behind the scenes. Dette er henholdsvis Fanatic og North Kiteboarding “reklame filmer” (Som om ikke alle filmer er sponsor orientert), men de er bra og vi har kjøpt mange for nettopp dette formålet. Pass på å minne oss på at du gjerne vil ha en av disse, så får du det :)