Shox forlengere på lager igjen! (SHOPUPDATE)

Fanatic Quad Team Edition 2011

Vi er kjempeglade for å kunne si at masteforlengere/baser med demping fra North Sails er på lager igjen. Ventelistene er tilfredsstillt og et begrenset anntall er igjen for salg. Fordelene er mer fart og kontroll. (vi kjenner ingen som har prøvd en som har villet gå tilbake til en uten demping annet enn av økonomiske grunner). Billigere enn en tilsvarende demper for sykkel men 100% saltvannstilpasset. Kan fåes i web butikken så snart vi er ferdig med nok et teknologisprang der også.

Av andre kuriositeter så henger Andreas Samuelsen sin 2011 Fanatic Quad 86 TE over seilbordet hos oss ennå noen dager. Det er det brettet med råest finish vi noen gang har sett. Og som vanlig har Sebastian Wenzel en litt annen tilnærming til fire finner enn de som putter de på “vanlige” design… Tidenens beste fjordleketøy : FreeWave 95,105 og 115 har vi også i 2011 modell, de er også verdt en titt :)

Ja og hvis noen lurer, så har vi landets største utvalg på alt som trengs for å holde varmen utover høsten, små seil både 2010 modeller på salg og 2011 modeller for de som ikke lurer på om det er noe vits å gå for det nest beste eller ikke. Silver bommer i 160 og lengre med 40% rabatt og Silver (60%) RDM 430 til 1999,- er også gode tilbud for tiden.

Velkommen til høstbutikk i .SrfSnoSk8.