Ready, set, goooo… alt klart for Kite NM 2010 17-19 september i Stavanger!

New update: LOCATION FREDAG = SELE!

Crewet på stranden melder om vind i bøtter og spann! Værmeldingene er ville om dagen og det passer oss som liker vind og vann perfekt. Og spesielt siden det denne helgen er klart for NM i Kitesufing. Her er det bare å glede seg. SrfSnoSk8 er med som sponsor og ønsker SKK lykke til med arrangementet.

Oppdatert informasjon på Stavanger Kiteklubb sine sider.

Stavanger Kiteklubb arrangerer i år NM i kitesurfing. Arrangementet vil foregå på Jærstrendene, med base på Bore Strandcamping, i perioden 17. – 19. september. Vindmessig bør dette gi meget gode sjanser for gode forhold, selv om det er en fare for at bikini ikke blir helt egnet plagg.

Arrangementet vil foregå på Jærstrendene med base på Bore Strandcamping i perioden 17 – 19. september. Vindmessig bør dette gi meget gode sjanser for gode forhold selv om det er en fare for at bikini ikke blir helt egnet plagg.

Det vil konkurreres i klassene
1. Freestyle
2. Race
3. Wave

Utfyllende info om NM 2010:

Den formelle delen av arrangementet starter fredag morgen med registrering fra kl 10.30 Første race starter kl 12:30 så absolutt siste oppmøte for de konkurrerende er da før 12. Vi vil prioritere Freestyle så er det forhold fredag går vi rett på denne øvelsen. Det konkurreres i Herre og Dame klassen i denne øvelsen med tillegspremier for beste junior (18-) og veteran (35+). Pengepremier er planlagt. Wave vil bli arrangert om forholdene er bra nok. Er det bare pusevind/bølger står vi heller over. Her konkurreres det i utgangspunktet kun i en klasse. Viser det seg at gutta boys er fullstendig overlegne får vi vurdere en trøstepremie til beste dame. Race satser vi på å arrangere som en downwinder. Her blir det fellesstart på stranden og enkelt og greit førstemann over mållinjen noen km lenger ned. Vi håper her på stor deltagelse, også fra de som ikke nødvendigvis er med for å vinne. Her satser vi på å kunne premiere også litt utenom topp 5. Får vi inn utstyrssponsing ønsker vi å legge disse premiene her. Deltageravgiften dekker premier, arrangementskostnader, rashguards, bankett. Ikke konkurrerende betaler kr 400. De får da med seg alt bortsett fra muligheten til å vinne premier i Wave og Freestyle (pengepremiene). Deltagelse i Race er inklusiv da vi ønsker så mange som mulig med her. Påmelding til Downwinder vil foregå helt opptil starten og vi håper på å kunne få gjennomført denne på lørdagen. Da er det bare å ønske velkommen til NM. Håper så mange som mulig stiller og at vi kan få til den gode gamle NM stemningen.

Vi håper det stiller mange som ikke nødvendigvis kommer bare for gullet men også for å treffe gamle kjente og gjerne slenge med i et race for morro skyld.

Hilsen SKK