Det nærmer seg Rookie Windsurfing i Stavanger 21.-22. august!

Det nærmer seg årets siste Rookie Windsurfing i Stavanger 21-22 august. Det haster med påmeldingen. Her skal Rookie of The Year kåres og alle gleder seg til action i Hafrsfjord. Windsurfere mellom 9 og 15 år inviteres til to dager fulle av moro på vann og land.

Denne sommeren har Rookie gjengen hos SrfSnoSk8 besøkt Oslo og Arendal. Nå nærmer det seg sesongens høydepunkt i Stavanger. Sammen med Sola Brettseilerforening skal det bli full fart på vannet for alle nivåer for de yngste windsurferne.

Erfarne instruktører står klare til å sørge for moro for både de som forsøker windsurfing for første gang og de som jobber med avanserte teknikker. Selvfølgelig stiller ponsorere opp med flotte premier til alle.

Nærmere informasjon og påmelding finner dere her.

Vi kan røpe at vi har fått ekstra masse morsomme premier fra sponsorene Fanatic og Dakine!

Velkommen!