SrfSnoSk8 har satt Shox.XTR i action (ennå en gang)!

Her borte i The Gorge, USA, får vi endelig testet ut detaljene i godbitene. At det blåser og er humpete er et fakta her. Rosinen i årets pølse er NorthSails sin Shox.XTR som er med på tur. Og nå tørr vi endelig med hånden på hjertet gi dommen…


Uten noe videre mellomlags papir er konklusjonen:

Frrrriking good!
Lill som har 10 +/- Gorge turer under beltet siden slutten av det glade 90-tallet, og vet godt at å seile i Gorge mest føles som å sykle ned en steinrøys (uten demper)!

Hun og Gorge nykommeren Solveig har ikke noe annet å si enn at dette er toppen! Forholdene i Gorge er på gode dager også enbetydende med seil under 4m2. Vinden tar ikke pause, men står som en vegg… Da er utfordringen når du entrer vannet og øyeblikkelig befinner deg i super skarp chop… å få orden på fotstropper og trapes før du ser “døden” i øynene og befinner deg midt i noe som ligner på noe Kari Traa ville satt mest pris på. Et lite uklart øyeblikk og du ser verden opp ned…

Da er det topp å kunne få en litt roligere ferd ut og ikke minst oppleve veldig mye bedre kontroll mellom de bølgene du velger å gå for og ikke minst roe brettet ned i jibbene. Eller å kunne lande på en silkepute når du har bestemt deg for å hilse på fuglene!

Så har du ikke satt deg i kø for å få tak i en North Shox.XTR i Sdm eller Rdm, så er det bare å sette deg på liste.

Hilsen Solveig og Lill, Hood River (The Gorge)… som for de som ikke vet det (eller leser Amerikanske windsurfing magasiner) er en del av Colombia River, som deler statene Oregon og Washington.

I dag kommer det flere “Norwegians” hit bort… og vi har så vidt startet å leke med kamera. Her er Solveig ute i bølgene på Dougs Beach.

Du trodde det var trangt i Drøbaksundet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *