Moro i regnværet :)

Lørdagsmoroa i Oslo stod klesdesigneren av Oysteins for denne helgen. Sammen med et lag av wakeboardere bygget han en artig basseng og obtacle course midt på solsiden av Aker Brygge.

Til tross for en regntung dag på brygga skapte aktiviteten både liv og røre og en rekke nysgjerrige tilskuere. Øystein som har snakketøyet i orden, holdt stemningen oppe der han demonstrerte at T-shortene han lager fint funker i regn, bare du har noe gøy å drive med. (håper du fikk noe varmt i kroppen etter innsatsen).

Gutta våre, Thomas Nuland og Øystein Dyrlie er ikke typiske wirepullrotter men viste gode takter og hang med til semifinalene. Derifra dominerte de tekniske obstacle kjørene selv om publikum satte mer pris på spektakulære avslutninger enn balanserte spin på railene.

Stilsikre Egil Furre klarte så vidt i følge dommeren å slå en kar på wakeskate til tross for at publikum gav mannen uten bindinger mest applaus. Mannen som kom flyvende på Wakeski og den eneste jenta i konkurransen gjorde også imponerende stunts på settet.

Takk til Øystein for at han setter i gang slike events og nå håper vi alle at folket løper til SrfSnoSk8 butikkene og handler.

Oysteins klær

Så vi får se mer events fra den kanten. Vi setter stor pris på varemerker der designeren og sjefen sjæl er ute i felten i stedet for å leie noen til å gjøre jobben :)

Her er noen bilder: