Stickersregn og gøy på After School Skate i Oslo 10. juni!

SrfSnoSk8, Cliché, Dakine og Playboard inviterte kidsa til After School skateboard extraveganza på torsdag. Da oppmøtet ble stort ble det bestemt å kjøre flere konkurranser enn planlagt. Best Trick, Highest Ollie, Last Man Standing og Longest Manual ble avholdt i timene før den annonserte Game of S.K.A.T.E´n kl 16.30 sharp. Det betydde flere premier og ennå bredere smil!


Nicklas Stormo dro i land seiern i Game of S.K.A.T.E´n og sikret seg ett deck i tillegg til t-shirten han allerede hadde vunnet dagens høyeste ollie. Martin Bjørndal Jørgensen kom lengst i Last Man Standing og fikk også en plate.

Ett snes pluss ett dusin skatere så sitt snitt til å skaffe seg en plate eller fler denne torsdagen, og det blir nok store muligheter att vi kommer til å gjøre dette igjen. Det er faktisk hyggelig å hjelpe de som har superslitte decks og som kun har råd til å skifte grippen for å få følelsen av att det er nytt. Ikke alle har 1000 kr i ukelønn.

Følg med på Playboard.no, SrfSnoSk8.no og på Facebook profilen vår. Da kan også du få med deg når neste After School skjer.

Vi filmet og tok bilder denne dagen også! Så enjoy!

Takk til Patrick, Mikke, Erik F, Erik W, Simen, Lise, Cliché, Playboard og Dakine!

Noen shots fra “bakgården” vår hjemme i Munkedamsveien 20!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *