Terje Tuft onboard hos SrfSnoSk8!

Vi har gleden av å ønske windsurferen Terje Tuft velkommen som teamseiler hos SrfSnoSk8. Denne sesongen skal han rocke kysten med NorthSails Ego, Dakine og ION. Vi er skikkelig happy for å ha Terje med oss. Han har seilt North i en årrekke og er nå tilbake hos sitt favoritt merke. Terje sørger også for at FriFlyt har windsurfing stoff på plass og her kommer det mer stoff i tiden fremover. Ikke vær redd for å ta tak i Terje når du ser han på stranden og få ut sannheten om seil og utstyr.

Les mer om Terje på teamprofilen hans.

Det går lang tid mellom signering av nye teamkjørere hos oss. Vi har blitt kresne med åra og knytter til oss gutter og jenter vi kan jobbe nært sammen med. Og sammen med Andreas, Rolv , Terje og Sondre… mener vi at vi har stablet opp et dreamteam for sesongen. I tillegg har vi en god gruppe i vårt crew av ansatte og gode venner som alle liker å hjelpe til og dele erfaringer med alle som har spørsmål. Husk å bruke forumet vårt når du lurer på noe som helst!!!