Fantastiske Fanatic brett klare for Norske eiere!

Det blir varmere i luften for hver dag og veldig mange har allerede fått seg en tur på vannet. Årets første store container har klappet til land og ut derfra masjerer våre etterlengtede Fanatic brett på rekke og rad!

Hele utvalget ser du i nettbutikken.

Først ut er Fanatic New Wave Twin Fin i 79 og 86 liter.

Twinserne kom for fullt i 2008, Fanatic sin teamseiler Victor vant 2 av 3 Wave World Cuper med NewWave Twins. I 2009 seilte flere og flere med to finner!

Fordelen ved å flytte rotasjonspunktet fremover er at du kommer tettere på bølgen, oppnår kjappere svinger og få en mer surf-style i svingrytmen. Fanatic sine Twin Fin brett har ledet utviklingen og det beste som er der ute. Gled deg til å plane litt tidligere, klare å ri bølger du ikke trodde var mulig og bli overrasket over hvor lett det er å hoppe høyere med lavere fart. Vår erfaring er at ikke så gode wave seilere blir flinkere og de flinke får en mer leken stil.

NewWave Twin Fin brettene kommer kun i Team Edition med Carbon Kevlar konstruksjon. Ikke noe kompromiss på hverken vekt eller stivhet. Dette er kort og greit en eksplosiv pakke!

Hakk i hel kommer en hel flokk med superraske haier…

Fanatic Shark 100/115/125/150/165 og to av de i LTD utgaver…

Shark er en freeride maskin for både avansert cruising og din første jibb!

For 2010 sesongen har Shark brettene fått en rekke oppdateringer. Eagle brettene har blitt mikset med Shark og en helt ny serie med moderne Freeride brett er resulatet.

Shark skal være enkelt nok å seile til å bli det første brettet du eier uten kjøl og setter din aller første jibb. Samtidig har legenden Sebastian Wentzel laget et brett som appellerer til oss som krever profft fartspotensiale og presis ytelse. Størrelsene under 130 liter er for de litt mer erfarne seilerne som først og fremst er på jakt etter en fullplanspakke de akkurat trekker rigg på.

Fanatic Shark har for 2010 blitt mer kompakt. Litt bredere på midten, rundere kanter som hjelper deg gjennom rotete sjø. Den viktigste egenskapen til en Shark er å få deg opp i plan så tidlig som mulig men samtidig gi deg full kontroll når det blåser på. Lett seilt for alle, morsom for de flinke.

100, 115 og 125 har med seg mange av egenskapene du også fant hos forgjengeren og testvinneren Eagle. Disse tre brettene kommer i solid HRS konstruksjon og tåler en trøkk. 135, 150 og 165 kommer også i solid HRS utgave. For 135 og 155 kan du også velge en superlett, ekslusiv Ltd Carbon Sandwich utgave og finne i G10 materiale.

Vår alles favoritt…

Fanatic Freewave 75/95/105/115 og en 95 i LTD versjon.

FreeWave brettene er en testvinnende cocktail av feestyle, freewave og fart.

Vi elsker disse brettene fordi de gir oss utrolig mye moro under vanskelige fjord forhold. De står ikke tilbake for å ta wave gode svinger og luftige hopp når forholdene er fine heller. De større FreeWave brettene er ditt beste kort i litt slumsete forhold hvor du kanskje må trekke rigg eller skjælve deg hjem i lite vind og ugreie bølger. De små er så nær du kommer et allround wavebrett med forførende futt i!

For 2010 har FreeWave blitt litt kortere og rundere i formen. Volumet er også litt større i baugen så du planer litt tidligere.

Dette er den perfekte funbrett serien for gode seilere som oftest seiler i Ytre Oslofjord, Herdla, og andre steder hvor det er kort plass mellom bølgene.

Og sommerens store trend er i hus!

SUP er på full fart ut på vannet!
Vi har fått på plass alles favoritt Fanatic Fly 11’0.

Multisport konsept!

SUP (Stand Up Paddle boards) kan bli vår neste store felles forlystelse på vannet! Du kan padle deg rundt i beste Venezia stil eller pumpe kroppen til max og oppnå noe av den mest effektive og sunne forbrenningen du noensinne har oppsøkt. På flatt vann er SUP lek for sinnet og trening som setter indre muskulatur på høygir. I fjordene våre kan du surfe båtbølger, mens på stender og rev kan du ri bølger som en Hawaii konge. SUP er populært turfartøy på både innlandsvann og elver, så her kan mange som ellers ikke får benyttet seg av nærmiljøet plutselig se nye muligheter. En artig ting med å stå oppreist og padle er også hvor mye mer man får med seg enn når man sitter nede på vannet i f.eks en kajakk. I USA har SUP blitt den raskest voksende og mest populære formen for “core workouts” utendørs, så det er mange motiv for å leke mer enn før. Vi anbefaler de to største modellene til alle som primært vil padle i områder uten brytende bølger. Liker du å gå på ski eller sykle i marka, liker du garantert å bevege deg oppreist på fjorden også.

Hvis du er nysgjerrig på SUP, har vi også utleie av dette i våre butikker i Oslo og Stavanger. (Vi refunderer 1 leie ved kjøp).

Fanatic sin serie med SUP brett har også monteringsmulighet for windsurfing seil så du kan seile når det rykker i trapesskinka.

SrfSnoSk8 har testet ulike SUP konsepter over et par sesonger og mener at nå er tiden inne for å introdusere sporten i norge. SUP lærer du på en knapp time.