North Kiteboarding “Behind The Scenes” – vi gir bort 20 eksemplarer!

De siste 2 ukene har kitegjengen hos .SrfSnoSk8. hatt julaften nesten hver dag! 2010 stæsjet er i hus og vi står i giv akt for en topp sesong på vannet. Så mye nytt, så mange detaljer!

I dag ble det dans rundt treet ennå engang når DVDen “Behind The Scenes” banket på døra. Vi ble så glade at vi gir bort 20 eksemplarer gratis!


Vi har også koset oss med å lage historiens beste startpakke med North Kiteboarding for de som skal kjøpe sin første kite og brett.

Vi har også pusset opp kiteseksjonen på websidene våre. Her finner du også teaseren til “Behind the Scenes”.Ta en titt!

Det som er på plass av årets utvalg (og det er mye) kan dere ta en nærmere titt på i nettbutikken vår. Sett av god tid!

Det er ikke lenge til første kitekurs kjøres 15.-16. mai. Så har du tenkt til å gå på kurs i sommer er det bare å melde seg på. Mer om det leser du på denne linken.

I tillegg til North Kiteboarding finner du også stort utvalg fra ION og Dakine. Våtdrakter (og tørrdrakten Fusion), neopren tilbehør ut i evigheten, trapeser, reisebagger inkl. de nye “golfbaggene” og masse masse moro… Utvalget ser du i nettbutikken vår!

Alt du må gjøre for å få “Behind the Scenes” tilsendt i posten er å fylle inn navn, mail og adresse i kommentarfeltet nedenfor (opplysningene vil ikke bli publisert).

NB! Bor du i Oslo eller Stavanger, så fyller du inn opplysningene og du kan hente i butikkene våre!

Vi ønsker alle velkommen til en kiteprat og kitehandel hos .SrfSnoSk8. butikkene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *