Sure værguder på SrfSnoSk8 BestTrick Myrkdalen 17. april.

Lørdag 17. april var det klart for SrfSnoSk8 BestTrick konkurranse i Myrkdalen. Andreas og crewet hadde jobbet hele fredagen med hoppet. Værgudene syntes tydeligvis ikke gutta hadde gjort seg fortjent til å få bruke hoppet og serverte de elendig sikt… Så da var det bare å finne en nødløsning.


S.O.S hva gjør vi nå?
Nødløsningen ble en håndshapet mini-slopestyle løype i barnebakken (og det ble sinnsykt fett). Deltagerne tok utfordringen på strak arm for konkurranse er jo konkurranse.

Det ble kule tricks og god stemning.
Gutta kjørte på og for første gang hadde vi to klasser i SrfSnoSk8 BestTrick Vest. Over og under 16 år og det var veldig populært. Vi hadde ordnet litt ekstra premier fra Bern allerede da vi så værmeldingene på fredag, og de kom godt med. For resten av premiene ble spart til Big-jumpen på søndag.

Og slik gikk det…
Gutta kjørte heftig i coursen som bestod av et lite hopp, en rail og 2 pic-nic bord. Kim Jensen var den som kjørte heftigst, med blant annet en mandig backflip på kickeren og vant dermed senior klassen.

Det ble mye bra kjøring av kidsa i Bergen Snowboard Klubb i junior klassen. Nicklas vant fortjent juniorklassen med blant annet å sette dagens eneste bs5 på hoppet og vise frem fet rail-kjøring.

Vi gratulerer vinnerene og takker deltakerne og sponsorer!

Big-jump konkurransen ble utsatt til søndag. Men værgudene var fortsatt i dårlig humør og serverte stiv kulig på hoppet.

Planen er nå å kjøre bigjump kvalliken på 17.mai. Med dobbel dose premier!

Vi kommer tilbake med mer om dette. Og for de som ikke har fått det med seg er dette kvalifisering til sesongens store SrfSnoSk8 BestTrick finale på Fonna i juni. Der premien blant annet er 10.000 blanke kroner…

Hilsen

Andreas Storebø og SrfSnoSk8 BestTrick crew Vest

Her er film og bilder fra lørdagen. ENJOY!

Best Trick Myrkdalen April2010 from Andreas Storebø on Vimeo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *