ION Fusion tested and approved i Norske forhold!

Vi mottar nå hyggelige tilbakemeldinger fra kunder som har kommet seg i vannet med den nye ION Fusion tørrdrakten. Dette er uten tvil et produkt for vannløver som liker seg i norske forhold!

Her er en tilbakemelding vi fikk fra en kunde på Vestlandet:

“Jeg har endelig fått testet Ion tørrdrakten. Har hatt en freestylesession og en hoppe session med den. Drakten er det nye store. Beste drakten jeg noen gang har hatt.

Den er grei å ta av og på. Litt vanskelig å betjene glidelåsen alene, men det går. Når draken er på er den behangelig og myk. Jeg merker ingenting til at den veier litt. På vannet er den genial. Bevegelsefriheten er som om jeg sto i pysjen. Hetten er også genial. Har du den på skjemer den bra og er varm, av gir den liekevel beskyttelse til nakken. Varmen er som ventet så bra man bare vil. Det har vært iskaldt i vannet, men å falle uti er som på en sommerdag. Det er genialt for aktiv pusheseiling på vinteren da man helt slipper å være redd for å falle og kan pushe så mye man vil. Jeg har i flere år seilt med HH draken mange her i landet bruker. Ion drakten er mye bedre.”

Her leser du mer om Fusion og bestiller drakten!

Vi har sent ut flere drakter denne uken og lagret minsker raskt. Men ikke fortvil, finner du ikke størrelsen din? Da sender du oss en mail på shop@srfsnosk8.no og vi bestiller den til deg.

Still oss gjerne spørsmål om ION Fusion i Forumet vårt eller nedenfor i kommentarfeltet.

One thought on “ION Fusion tested and approved i Norske forhold!

  1. En kommentar til å ta på å horisontal glidelås alene: Fest en løkke, så kort som mulig i riktig høyde for skuldrene dine på bilen eller et tre, en kjæreste eller hva du har i nærheten. Den lille “T” avslutningen på glidelås stroppen trer du så inne i løkken og drar og vrir glidelåsen på plass. Pass på at den er helt lukket. Samme prosedyre når du skal ut av den. Og selvfølgelig, pass på at den er smørt riktig med smørefettet som følger med alle Fusion drakter. Da er det null problem å ha droppet yogaøvelsene i vinter. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *