På tide å bli kjent med tørrdrakten ION FUSION!

Glem tørrdrakter som minner om dårlig regntøy… ION Fusion er her. 4/3 mm deilig neopren, full beveglighet og detaljer du ellers bare har drømt om. Det perfekte kjøpet for kitere og windsurfere som ikke krever noe mindre enn det beste!


Mer detaljer og ofte stilte spørsmål får du svar på hos ION her.

ION Fusion 4/3 DL betyr maksimal sikkerhet og temperatur.

Vi har gleden av å introdusere en trygg og god multisport tørrdrakt fra ION. Unik sikkerhet i form av at 4mm neopren utgjør isolasjon og barriere mot elementene. Verdens beste tørrglidelås Tizip© fra england (ja det koster), Seamtite© latex mansjetter (Det beste som er) Fantastisk komfort med Hot stuff jersey innside. Glemmer du å lukke glidelåsen flyter du i 4mm neopren og isolasjonen er mange ganger bedre enn i en konvensjonell tørrdrakt. Dette er det tryggeste valget for alle som driver helårsidrett i havet. Det beste fra to konsepter i et nytt banebrytende plagg. Ganske tøff er den også!

Kr. 4.999,00 og du kjøper den her.

ION Fusion er bare en av veldig mange ION nyheter vi har på plass i butikkene våre.

Og ønsker du den nye 2010 ION katalogen fritt tilsendt. Skriver du inn navn og full adresse i kommentarfeltet nedenfor.

2 thoughts on “På tide å bli kjent med tørrdrakten ION FUSION!

  1. Hei!

    Nei, den kommer ikke i 106, men den kan bestilles i 56 XXL, og 58 XXXL.

    Ring eller mail oss om du ønsker at vi spesialbestiller en av disse størrelsene.

    Hilsen Lill, SrfSnoSk8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *