Fritt for V-stil fra hoppkanten på SrfSnoSk8 BestTrick i Tryvann onsdag 3. mars!

Mens det var skumle varmegrader nede i byen var det minusgrader og ulende nordavind oppe i Tryvann. Et nypreppet big jump ventet på de som trosset kaoset rundt prøvehoppingen nede i Holmenkollen. Det ble tilslutt 26 kjørere som startet i ski og snowboard.


Foto: ©Sveinung Myrlid

Nivået var igjen imponerende høyt og hos snowobarderne ble det tilslutt Cornelius Ramstad som hårfint stakk av med seieren med en SW Rodeo 5. Tett fulgt av Øyvind Eilertsen med en FS 540 Trucker. Senior ski ble avgjort av Eivind Trondud som dro på med en Dobl Front Flip. Hermann Fjøss dro stilsikkert inn andre plass med en rekke 720er. Hos de yngre kjørerne var det Mathias Eckhoff på 11 år som imponerte stort på snowboard med FS9. Hos skikjørerne dro Tim Westengen iland seieren med 720.

Stemningen var helt super og det er bare å glede seg til neste konkurranse i Varingskollen onsdag 10. mars. Det er heller ikke lenge til finalen som går under Oslo Freeride Week i Tryvann 17. mars. Alle som har vunnet indiviuelle konkurranser kvalifiserer automatisk til finalen. Alle andre må kjøre innledende runder.

Vi garanterer at på SrfSnoSk8 BestTrick er det totalt fritt for V-stil, prøvehoppere, avisskrivererier, krangel og mas!

Foto: ©Sveinung Myrlid

Resultater SrfSnoSk8 BestTrick onsdag 3. mars i Tryvann.

Senior Brett:
1. Cornelius Ramstad
2. Øyvind Eilertsen
3. Audum Mnehl

Senior Ski:
1. Eivind Tronrud
2. Hermann Fjøss
3. Mats Fransvig

Junior Brett:
Mathias Eckhoff

Junior Ski:
1. Tim Westengen
2. Max Hagetrø
3. Mikkel Timberli

Som alltid har vi trommet i sammen en film fra konkurransen. Vi har også fått noen bilder fra fotograf Sveinung Myrlid. ENJOY!

Video SrfSnoSk8 BestTrick 3. mars 2010:

Link til YouTube.

Her er bilder fra ©Sveinung Myrlid:

Takk til kjørere og sponsorer (og fotografer) for ennå en morsom kveld!

bs_02

One thought on “Fritt for V-stil fra hoppkanten på SrfSnoSk8 BestTrick i Tryvann onsdag 3. mars!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *