Produkttest: Teamkjører Andreas Storebø har testet Lib-Tech TRS Banana og Gnu Agro Binding.

Jeg har vært så heldig at jeg har fått teste LibTech TRS Banana og Gnu Agro binding i 2 uker nå. Ifjor kjørte jeg skate banana 152, som er et ypperlig brett for både park og pudder. 152 høres kanskje litt kort ut til pudder, men dette brettet overrasket med forbløffende gode egenskaper i dyp pudder- både i Myrkdalen hele forrige sessong og meter dyp pudder i Mayrhofen og St. Anton i Februar. Dette brettet var ekstremt lekent og helt sikkert det kuleste brettet jeg noen gang har kjørt!

andreasweb

Denne sessongen valgte jeg å prøve Lib-tech TRS banana som er et ganske likt brett til Skate banana og dette brettet oppfører seg ganske likt så overgangen var svært liten. Utrolig bra brett- det oppfører seg bra i stor fart, flyter bra i pudder og er veldig stabilt i landinger på hopp. Et bra valg av brett uansett kjøring- men er nok best egnet for park og lek i pudder. Har man først prøvd en banan er det umulig å gå tilbake!

Når det hjelder bindinger kom jeg over en nyhet hos SrfSnoSk8 Gnu, Agro binding, som bare måtte testes! Dette må jo være den mest geniale bindingen som noen gang er produsert! Andre bindings-produsenter har prøvd lignende stundts tidligere, men ingen har klart å lage en så bra patent som FastTec, og det er når den er ny. For å ta den av eller på er det en klemme på high-backen som vippes ned eller opp- det er alt som skal til. Man unngår at forten blir klemt ihjel for å sitte skikkelig i bindingen, for denne bindingen sitter som støpt- og gir en fantastisk god respons. Så har den en lav high-back, som de fleste som kjører park liker, også ser den jo helt rå ut! Gnu bindingene med FastTec må bare testes!

Gleder meg bare utrolig til en sesong med brett og bindinger! Har du ikke kjøpt deg banan brett, så gjør det nå!

Hilsen Andreas

andreasbretttest
Link til mer om LibTech TRS som koster kr. 5.999.

andreasbinging
Link til utvalget vårt med bindinger. Gnu Agro koster kr. 3.000, men vi har bindinger fra Gnu med FastTec fra kr. 2.000.
andreas banana

One thought on “Produkttest: Teamkjører Andreas Storebø har testet Lib-Tech TRS Banana og Gnu Agro Binding.

  1. Konge! Jeg er ganske sikker på at det blir Banan-brett på meg til jul, etter alt det positive jeg har hørt om dette!
    wohoo!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *