Saltstein produserer bølger om dagen…

Men vinden er “opp som en løve og ned som en skinnfell”. Teamseilerne våre på Østlandet er i ferd med å bli litt fustert. Nesa settes med kompasset vinklet sikkert mot Saltstein. Å jo.. det er bølger ja, store som fjell. Men vinden har stilt klokka feil og tvinger seilerne på land lenge før lunsjtid. Men for dere som tviler på bølger på Østlandet. Her har dere noen shots.

IMG_8420

Bildebevis fra tidlig torsdag morgen…. 5-6 meter rullere på vei inn.

Og her et par shots av Rolv fra sist uke. Bildene er tatt av fotograf Nils-Erik Bjørnholt (takk for lånet).

4T1O0376

4T1O0336

Og som bevis på at windsurfing sesongen ikke er over… så illusterer de to neste bildene antallet windsurfere som er villige til å slippe alt de har i hendene og reise til Reierbukta for en ekte bomtur… som betyr at vind og bølger narret alle igjen med “opp som en løve og ned som en skinnfell. (Foto… dårlig lys og anonym)

DSC_1568

Det mest positive med denne bomturen var tilbakemeldingene om ION ONYX drakten. Den får så mye skryt at vi virkelig er imponert av den nye drakta fra ION. Super comfy, lett å ta på/av og den holder virkelig på varmen. Også når det blir en svømmetur! Ta en nærmere titt her og kle deg skikkelig for vinteren du også.

Og noen kitevenner som nok hadde det litt enklere.

DSC_1533