Vi satser på nanoteknologi!

SrfSnoSk8 elsker skikkelig hardvare. Lite gjør oss mer glade enn nyheter og utredninger om materialer som sørger for alle de deilige egenskapene i utstyret til våre kjære brettsporter. Når vi kler på oss for vinteren kjærtegnes vi helst av ord som GoreTex, gjerne kevlar, undertøyet skal ha microbe impregnering og forstår absolutt teksten 20,000mm/10,000 g/m2… Men for å få max ut av hardvare og mykevare stappet av teknologi må det finnes interesse for vedlikehold. Det betyr enkelt at vi nå fyller på i våre hyller med flere produkter fra Holmenkol i tillegg til alt slikt som er der allerede.

Men før beslutningen om å bruke hylleplass på produkter med nanoteknologi, satte vi oss grundig inn i denne “nanoteknologien”.

nanonano

Flotte saker var konklusjonen!

22150 HighTec Proof NANO LOTUS

Hva med dette:
Tekstil spray med nanoteknologi?
Spray som fjerner lukt fra tekstiler og sko?
Holmenkol betyr kvalitet og det beste på markedet.
Flere varer kommer i tiden fremover.
http://www.srfsnosk8.no/shop/index.php?o=xls_view_searchresults&searchtype=keyword&search=holmenkol&x=0&y=0

Tekstil spray med nanoteknologi? Høres fancy ut. Men den fungerer virkelig. Bare spray på og klassikerne du trodde var tapt blir som nye. Bare kr. 154,-.

22121

Vi som kjører mye på brett vet hvor ille dette kan bli… Redd årets after after ski party enkelt med denne sprayen som fjerner lukt fra tekstiler og sko? Boots med duft av sitron… jippi! Kun kr. 121,-.

Holmenkol betyr kvalitet og det beste på markedet. Her har du link til utvalget vi har så langt.

Flere varer frosne brettkjørere vil elske kommer i tiden fremover.