Og høyt hang de på .SrfSnoSk8. Best Trick – Highest Air 31. oktober!

Det ble en særdeles vindfull opplevelse for de fleste oppmøtte under helgens .SrfSnoSk8. Best Trick – Highest Air. Av over tjue fremmøtte kitere valgte kun ti å starte konkurransen. Sørøstlig, opp i 15 m/s vind gir kraftige kast i sørenden på Refsnes strand. Likevel fikk vi gjennomført konkurransen, der de tøffeste og mest rutinerte naturlig nok dominerte.
besttrickforside

Vi kjørte tre innledende heat der de to beste kom videre til semifinalen, før det hele ble rundet av med en superfinale med de to beste herfra. Vinneren ble etter hard konkurranse vunnet av Geir Norland foran teamkjører hos SrfSnoSk8, Jørn Hauge. De to var også av de få som våget å la 7 kvm ligge i sekken denne dagen. Alle gutta var også mektig imponert av jentene som trosset forholdene. Jenteklassen ble vunnet av 18 år gamle Venke Torland.

Alt i alt ga dette mersmak for alle deltakerne, i en ellers konkurransefattig kitesesong. SrfSnoSk8 lover å følge opp til våren, med mer moro og høye svev på Jærens strender. Til da kan dere kose dere med bildegalleri fra helgen.

Foto: Marit Nore og Foto/tekst: Morten Stegarud, SrfSnoSk8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *