Teamkjører Øystein Dyrli i giv akt under NM Kabel, Norsjø 15-16 august.

I helga hadde vi NM i kabel-wakeboard på Norsjø. Jeg er i militæret nå så NM oppkjøringa mi var å gå rundt i fjellet på dovre i en uke. Reiste fra Dovre 03:30 Lørdag morgen, ned til kristiansand hvor bilen min med brettet stod og kjøre opp igjen til Norsjø.

oystein_kabel_01Teamkjører Øystein Dyrli på pallen i NM Kabel.

Når jeg kom til Norsjø i 17:00 tiden var kvalikken slutt for lenge siden, men jeg hadde ringt og sagt jeg ble veldig sen og fikk kjøre en late qualifier.

Det var sinsykt gøy å komme seg på vannet igjen etter nesten 2 uker innestengt i en militærlleir eller på dovre. Fikk kjørt noen oppvarmings runder så jeg ikke måtte hoppe rett av brygga og begynne kvalikk.

Kvalikken gikk bra og jeg ble en av de 2 fra heatet mitt som fikk plass i finalen. Den gikk ikke så bra som jeg hadde håpa, planen var å ta en switch frontflip to blind rett før mast 4 men tulla til det trikset å mista dermed det neste også. Fikk bra høyde på den siste bee-sting`n og endte med en 3.plass.

Bortsett fra utrolig mye reising var det en bra helg og oppkjøringa tatt i betraktning var jeg veldig godt fornøyd med resultatet.

Se mer bilder hos: www.friflyt.no

Alle resultater: www.norsjo-kabelpark.no