Teamkjører Ruben Gundersen på ekte sommer Fonna shredd!

Endelig var det sommerferie. Fredag kveld kjører jeg Daniel, Ørjan og Ronny fra Bergen. Bilen var stappfull av snowboard, telt, sovepose og alt som trengs for å campe på Espeland. Dette blir min 4 sommer oppe på fonna så var kjent veier opp mot fonna, men det var ikke Ronny.

forside-ruben

Så hele turen opp til Espeland var vi en gjeng med tyske irriterende turister. Ved ankomst var de andre vi skulle møte klar oppe med telt. Så det var ikke tvil om hvor vi skule sette opp telt. Vi var en fin gjeng på 9-13 stykk som satt og grillet og chillet sammen vær dag.

Vi hadde til sammen 6 dager i bakken. Hver dag i bakken var det sol og fint vær. De tre første dagenen var det deilig og være på brett igjen. Vi tok det rolig til å begynne med, for og få inn godfølelsen. Med den gøye slusye parken du finner på fonna var det lett og komme i godform. Men etter tre dager i bakken var vi sliten og trengte en pause.

Planen var klar vi ville sove lenge neste dag. Dette var ikke let på grunn av mygg invasjon og telte som ble badstue kl 8. Denne pause dagen var det faktisk overskyet og litt regn. Eneste dagen i løpet av uka vi var på fonna. Vi ble i alle fall enig om at det var den perfekte dagen til å ta pause. Hele gjengen fikk seg en god natt søvn. Rund kl 2-3 kom plutselig sola fram igjen. Urge 1,5 L mannen (Magnus Nyborg) bestemte seg ut på dagen for og dra til Herand som liger 10-15 min fra Jondalen. I Herand gjorde vi ikke anet en og bade, slappe av, loke rundt og selvføligelig spise is. Sto en tilfeldig trampoline med enden av en kai. Den hadde vi det gøy på.

En dags pause så var det 3 dager i bakken igjen. Dag etter dag driver Emil Fossheim og crue å shaper for å få opp nye hopp både store og små, samtidig flere utfordrene gøye rails og boxer. Dette gjør parken ekstra gøy. Emil skuffer aldri når det gjelder parken.  Field produksjon hadde byget et stort hopp som vi også fikk prøvd ut.

En takk til fotograf Magnus Nyborg

Håper alle som drar på fonna får det like fint som oss.

God sommer

Hilsen Ruben