Teamsurfer Inger Elin sommerhilser fra Stavanger!

Jeg tilbrakte hele juni på Jæren, noe som var en kald opplevelse, sånn sett fra en surfers øyne. De tre første ukene blåste det kuling fra vest, men jeg fikk lurt med meg Ingrid uti kaoset på Bore. Iført fullt vinterutstyr hoppa vi uti det 13 grader “varme” vannet.

boresommer

Det var ikke flatt, bare veldig, veldig dårlig. Er ikke ofte du får Bore for deg selv.

De to siste ukene skiftet været til vindstille, varmt i lufta, og bølgene ble glassy en fot. Endelig fikk jeg sjans til å prøve et av Modern-brettene som jeg har siklet på i hele vinter. Det står flere utrolig fine longboard hos .SrfSnoSk8. i Stavanger, og disse dagene fikk jeg prøve dem!

Kan ikke bo på Jæren om sommeren uten et skikkelig longboard!

(Red. merk: Vi har over 40 fete surfbrett til salgs i webshoppen…)

Ha en fin sommer!

Hilsen Ingi