Hete øyeblikk fra Dakine Jam på Fonna 20. juni.

I helgen arrangerte .SrfSnoSk8. nok en Dakine Jam for å kåre kongen av fonna. Denne gangen var det hopp som var greien og de 8 kjørerene med de beste tricksa etter en time fikk plass i head-2-head finalen. Kjøringen holdt et sinnsykt bra nivå, med alle 7 erene og nierene, dobble flipper og parkshaper og mirakel mannen Emil Fossheim kom like godt med sitt ny-oppfunnet tricks, Floppy-flipp som er en dobbel frontside rodeo. Dette ble nesten stomp, men han klarte å komme seg med i finalen med en sinnykt bra fs7 shifty.

dsc_3762

I finalen ble det spenning i toppklasse og Odd-Roar Solerød satte listen tidlig med en switch backside 900. Trønder-kongen og DDE fan Martin Lona kjørte som en gud og i nest siste runde møtte han trubaduren Johnny Morlandstø og fant ut det var like greit å klinke til med en frontside 900 siden Johnny hadde en nesten stomp på en dobbel frontflip mot Kim Jensen i forrige runde der begge gikk ned for telling og jonny gikk hårfint videre for best slam.

Dette holdt ikke…
– for Johnny slo til med sin første dobbel-frontflip noen sinne på hopp og gikk til super finalen mot Odd-Roar. Det er bare å ta av seg hatten for Johnny Morlanstø for i finalen slo han til med dobbel frontflip igjen mot Odd sin switch backside 720, og vinner med dette sin andre Dakine Jam på fonna på en mnd. Gratulerer!

We will be back!

Hilsen Andreas Storebø