Herlig stemning på .SrfSnoSk8. Dakine Jam på Fonna 23. mai!

26 ivrige snowboardere og ski-kiser stillte i 1. times rail-jam på fonna. Planen var egentlig en hopp session, men den planen klarte ski-forbundet og sette en brutal stopper for da de plutselig bestemte seg for å arrangere NM i skicross over alle hoppene, for hele 8. deltakere!

dk-jam-front

Og som om ikke det var nok, ettersom landingene var for bratt for skicross og helt perfekt for snowboard måtte de selvfølgelig flate ut disse til enorm irritasjon for alle som var kommet til fonna for å få litt luft under beina.

Men dette gjorde ikke så veldig mye, etter en haug med timers graving etter rails og en snill og medgjørlig park-doktor, Emil Fossheim fikk vi istand en ganske fet arena med 2stk 6m rails og et skam-fett ruglete rør som noen mener egner seg best i en grøft eller under jorda.

De fleste ski folka var litt kylling og turde ikke å prøve alle railza, men et par stykker kjørte ganske fett, og best av alle var Jørgen Bein fra Stavanger som stakk av med en fet Dakine sekk og et par Dakine gore-tex hansker i første premie. Gratulerer!

I snowboard-klassen var det en smule mer dra-på-faktor med backflips, frontflips og bs og fs rodeos av ruglerøret, og etter en times Jam ble 8 stykker plukket ut til å kjøre head-2-head finale. Denne klarte Jonny “boy” Morlandstø å vinne foran Joakim Eltvik. Begge 2 vant hver sin Dakine sekk og Gore-tex hansker  + litt exstra preppeutsyr og annet stæsj til vinneren. Gratulerer!

ENJOY BILDENE!
Hilsen Andreas Storebø og .SrfSnoSk8. Crewet!
fonna-jam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *