Teamkjører Øystein Dyrli åpner sesongen i Nordsjø.

På veien hadde jegvært innom SrfSnoSk8 og henta ei god og varm våtdrakt og et wakeboard som skulle demo kjøres.

p5090052

Når jeg kom ned dit var temperaturen i vannet 8 grader, så jeg var glad jeg hadde fått henta ny drakt. Ion Strike 5,5 mm drakta er laget spesielt for wakebaord og kite og fungerte veldig bra… ble nesten ikke våt engang! Planlegger du å surfe eller kjøre wakeboard i 8 grader anbefaler jeg at du anskaffer deg våtsokker og hansker.

Brettet jeg hadde fått lånt var den nye Hyperlite modellen Clash 142 som er pro modellen til regjerende verdensmester Nick Davies og Hyperlite sitt “kabelbrett”. Dette er laget spesielt til bruk i park.

Med mye rocker popper brettet lett ut av vannet. Enduro base er jeg stor fan av, den gjør at brettet tåler mer og glir bedre på rails en “vanlige” brett.

Øystein og kompisene testet ut Hyperlite Clash…

p5100072

p5090060

Her er litt fra Hyperlite på Clash brettet:

Link til mer om brettet hos Hyperlite.com

Nick Davies The New World Champion 09 from Norbi Vasko on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *