Teamkjører Øystein Dyrli med sesongåpning i Åre!

I helga var det årets første konkurranse, ihvertfall for min del. Oysteins clothing inviterte til Oysteins summer rail challenge i Åre. Det er langt til Åre, og skyssen min henta meg ikke før 2 om natta, så var ganske slitne alle sammen når vi kom fram litt over 8 fredag morgen.

aare-rail

Heldigvis var riders meeting og trening utsatt med noen timer så vi fikk dratt på hotellet for å sove 3 timer. før vi måtte komme oss opp igjen til torget i Åre hvor vi skulle kjøre kvalikk til morgen dagen.

Konkurransen går ut på at flere idrettsgrener skal møtes så det var kjørere ca. 20 kjørere på både wakeboard, wakeskate og wakeskis. De fleste var litt små nervøse siden det tok litt tid å finne rett fart på winchen. – ikke så fett å få sykt stor fart når det du har å falle på er tynne tjukkaser eller 10-50cm dypt vann. Var glad jeg hadde fått noen dager på vannet i Florida.

Alle de 4 norske havna blandt topp 10 som var kravet for å kvalifisere seg til Lørdagen.

Lørdag var det først kvart-finaler hvor det var 2 heat med 5 kjørere hvor de 2 beste gikk videre. Dina Treland og Bjørn Jokerud røyk ut her, men Trond Andersen og jeg gikk videre til semi-finale mot hver vår av brødrene Hoppe fra Sverige. Trond tapte desverre mot Lillebror, mens jeg var mere heldig å slo ut min forhånds favorit for helga.I finalen derimot fikk jeg ikke ting til å stemme og falt på alle mine 3 run.

1. Mattias Hoppe(swe)
2. Øystein Dyrli
3. Trond Andersen
4. Benjamin Hoppe(swe)
5. Bjørn Jokerud
9. Dina Treland

Hilsen Øystein

Se mer om konkurransen og bilder hos FriFlyt.