North Kiteboarding Vegas 2009 – nå kommer rapportene!

Gleden var STOR da Morten hos SrfSnoSk8 butikken i Stavanger ringte og fortalte at mine 2 splitter nye Vegas 2009 (9m2 og 12m2) var kommet! Sør – vestlandet er for tiden preget av mye vind som kommer inn og jeg var derfor ikke sen med å komme meg ut på stranden for å teste ut herlighetene.

my-vegas-2009-black

Fredag 1.mai, blåste det mer enn nok for min 9 kvadrat. Vi hadde en fantastisk session på spot X litt utenfor Stavanger. Vegas’en var lynkjapp samtidig som den har MYE power… En helt fantastisk drage! Fikk satt noen heftige Kiteloops, hvor jeg også fikk en del heftige tryn… (litt blåmerker hører jo med til denne sporten he,he…)

img_0171

Mandag 4. mai, var det duket for å få teste 12 kvadraten. Vi samlet en gjeng på Refsnes, også en herlig spot litt utenfor Stavanger;)… Blåste en del, så var litt overrigga, men uansett en kanon drage dette også. Kjapp og konstant med mye POWER! Fikk noen sinnsyke svev med laaaaaaang hang time! Virkelig morsomt!

Denne sesongen blir bare helt MAGISK! Sees på stranden folkens!

Hilsen

Jørn Hauge, Team.SrfSnoSk8.

Red.: Du kan spørre Jørn om Vegas og mer i forumet vårt!