Teamsurfer Inger Elin hilser fra Marokko, et deilig gjensyn.

Man vet man er kommet til Afrika når man lander og ser tempen ligger på 40 grader. Pjuh, deilig å holde seg i vannet…

ingifront389

© Copyright Dale Adams – En dude fra SurfMaroc tok bilde av meg fra vannet! www.surfmarocblog.blogspot.com

Taghazout var som før, samme menneskene i alle butikkene og resturantene, var som om tiden hadde stått stille. Det som var forandret var sanden på alle pointene. Først nå forsto jeg hvor heldig jeg var i fjor de fire månedene. Sanden på Immesouane er ikke ideel for de lange turene, La Sourse og Mystery virket knapt, Anchorpoint funka ikke på utsiden forran berget, og Panorama var blitt til en stor closeout. Men bølgene brøt jo fremdeles, og vannet var godt og varmt.

Vi tok oss ti-tolv dagsturer to timer sør for Taghazout i ørkenen, og der brøt det bølger på hvert hjørne, uten en eneste surfer på mils avstand. Anbefaler for alle som skal til Marokko å leie seg en firehjulstrekk å utforske sørover.

Dagene fløy avgårde. Siste dagen solgte jeg alle brettene. For å få fremgang er det viktig å skifte ut brett. Jeg kommer til å bestille nye, men mindre rokker, så jeg får litt bedre fart, og litt tynnere brett.

Glede meg til kjente kjære bølger igjen i Ericeira!

Pease out!

Ingi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *