Mye varme i kalde forhold under .SrfSnoSk8. BestTrick 11. februar, Tryvann.

En stor gjeng på ski og snowboard boltret med .SrfSnoSk8. BestTrick seg en krystall klar og kald vinterkveld i Tryvann. Det var juniorne som rulet denne tredje av totalt åtte konkurranser. Det knirket i snøen på hoppkanten når gjengen satte utfor.

Jibbekonkurranse i Varingskollen samme kveld for seniorer på ski ga plass til en ekstra stor gjeng med unge talenter. Skjekk ut filmen fra denne gangen.

William Jensen dro i land seieren med en sw 720 og ble fulgt av Sebastian Traaseth med en rodeo 540. Hos de yngste jibberne var det Gullik Staff som imponerte med en 900. Marlen Øygaard kjørte sikkert med en clean 360. Hos snowboarderne dukket det opp flere kjente veteraner og tilskuerne ble underholt med flere klassiske triks. Kim Steinveien klinte til med en fs 540 indy og nappet første plass forran Cornelius Ramstad som satt en cab 720 mute. Nivået hos snowboarderne ga dommerne en vanskelig jobb. Øyvind Fyske var en hårsbredd fra å vinne kvelden, men lykkes ikke helt opp denne gangen. Beste Junior på brett ble Marius Koss med en fs 5 tail.

Det var hyggelig for arrangøren å se at 24 kjørere trosset mange kalde grader og fikk opp temperaturen og stemningen i bakken.

Neste onsdag er SrfSnoSk8 BestTrick på plass i Varingskollen. Alle på brett og ski er invitert og det vil annonseres en ny klasseinndeling.

All moroa på film denne gangen også!


.SrfSnoSk8. BestTrick 11. februar 2009 i Tryvann from Srfsnosk8 Oslo on Vimeo.

Og noen hyggelig stemningbilder:

På vei mot hoppkanten og dommernes argusblikk…

Øyvind Fyske er et skikkelig talent fra Bærum. Denne gutten venter vi mye av.

En god gjeng med hutrende tilskuere.