Teamsurfer Ingi tilbake i Portugal og hilser hjem!

Endelig tilbake i bølgemodus etter noen kalde, mørke jobbemåneder i Norge. Portugal er flott om vinteren, men veeeeeldig kaldt. Heldigvis hadde jeg med 5/4 mm C-skinsdrakt i baggen, så de kaldeste dagene har alle andre frøset utenom meg.

Vannet er såpass at det går akkuratt an å surfe uten sko, noe som gir fantastisk frihetsfølelse etter å surfet med 6mm sko på Jæren.

Første uka var det storm. Tempen i luften var 6 grader, og surfvarselet var på 7 meter og 19 sekunders periode. Da er det ingenting som er surfbart i Ericeira, så det ble litt kjøring sørover, og inn mot Lisboa. Surfet nesten helt i elva som deler Lisboa i to for å komme vekk fra det største swellet, og vannet er nesten ikke salt.

Heldigvis har været skiftet. Nå er tempen i lufta som en norsk midtsommerdag, og vi daffer rundt i singlet og spiser is. Surfen er mer normal størrelse, og endelig funker Ribeira igjen. Stormen har rotet godt rundt på strendene, og sendt sand bort fra Foz og Ribeira, men dekket alle kråkebollene på Matadoru!

Kos dere i snøen, og nyt vinterswellene så lenge de varer!

Hilsen Ingi

Link til teamprofil.

Her er noen shots fra Portugal!