I hyllene denne uken. Wind Legends, The History of Windsurfing.

Vi har fått inn et parti med en skikkelig godbit for windsurfere. Hele sportens historie samlet på en DVD. Her skjønner man virkelig at 41 år har gått siden Jim Drake og Hoyle Scweitzer fikk montert sammen seil og brett slik vi kjenner det i dag.

Vi har selv koset oss med denne DVD’en som vi synes er en morsom produksjon som forteller sportens historie på en underholdende måte og gir oss masse herlige dykk i arkivet.

Av kjente profiler finner vi blant annet: Robby Naish, Jason Polakow, Bjorn Dunkerbeck, Rhonda Smith, Matt Schweitzer, Alex and Greg Aguera, Dave Kalama, Mark and Josh Angulo, Kelby Anno, Allen Parducci, Pete Cabrinha, Fred Haywood, Robby Seeger, Mike Waltze, Jason Prior, Mike Eskimo, Barry Spanier og  Francisco Goya.

Filem er produsert av Jonathan Weston, Impact Zone Productions, med bidrag fra de mest kjente filmskaprene innen sporten – Robert Masters, Ian Boyd, Dave Nash, Ivan Van Vuuren, Tonix, Mike Waltze, Yuri Farrant, Paul Hengstebeck, Walter og Nan Herbeck.

Filmen er tilgjengelig i butikkene for kun kr. 249,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *