Vi ønsker Øystein Dyrli velkommen som teamkjører!

et er få ting vi liker like mye som å ønske velkommen talentfulle nye teamkjørere. Denne gangen er det en fyr som kjører wakeboard. Han heter Øystein Dyrli og er 23 år gammel. Høysesongen for wakeboard er riktignok over, men gutta i Norsjø Kabelpark gir seg ikke. Øystein benyttet muligheten til å teste ut det nye utstyret fra Hyperlite og ION.

Her er hva Øystein hadde å rapportere tilbake etter et par dager på vannet:

I helga hadde vi avsluttnings helg på Norsjø kabelpark. Med 13 grader i vannet var det rimelig dårlig oppmøte, men gjengen som møtte hadde lite kø og nesten flatt vann. Jeg var gira på å prøve nytt utstyr som jeg hadde plukka opp på .SrfSnoSk8. i Oslo på fredagen. Spesielt var jeg spent på de nye Hyperlite Murray bindingene som hadde closed-toe. Jeg hadde aldri kjørt med det før, så lurte på om det kom til å føles uvant eller rart på noen måte. Men det skulle fort vise seg at bekymringene var helt unødvendige. Etter et par runder på kabelen var det klart at bindingene var gode som gull og brettet Hyperlite Marek 146 poppa bedre en noe jeg hadde kjørt på før. Selv om Marek er blandt Hyperlite sine raskeste brett skaper det en voldsom load som napper deg 4 meter opp om du klarer å holde igjen trykket. Det kjennes også lettere ut en det gamle brettet mitt selv om det var bare 141 langt.

På søndagen var alle litt slitene så vi fant ut at en photo session med railing passa fint. Marek gjorde seg bra på rails også, glatt under, så det var lite friksjon mot railsene på Norsjø. Det at man kan skru av alle finnene istedet for at halvparten er støpt inn gjør det mye greiere å spinne på rails om man bare tar av finnene.

Link til teamprofil Øystein.

Her er litt snappshots fra helgen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *