Teamkjører snow Lisa Wiik er i gang med sesongen.

Vi har mottatt en veldig hyggelig hilsen og påminnelse om at den deeeeilige vinteren nærmer seg.  Lisa har akkurat dumpet hjem etter sesongens første konkurranse og medaljesanking i New Zealand. Nasjonalsangen ble høytidlig spilt da hun og Kjersti Buaas sto på pallen.

Lisa og gjengen som fant snø og vinter på New Zealand. Foto©: Lisa, privat.

”Tenkte jeg måtte skrive en liten mail til dere fra New Zealand da, siden jeg fikk meg en sølvmedalje til å henge rundt halsen! Kjersti vant jo FIS slopestyle og jeg fikk sølv. Det var artig det! Var ikke det beste været da, men Roger Hjelmstadstuen (landslagstrener) har lært oss å være positiv, så vi bet sammen tenna og kjørte på hoppene selv i tåka.

For oss flest er slike bilder ennå en drøm. Og verre enn terror var teamgutta, som bruker kveldene på å bygge hopp av skrapsnø bak byens ishaller… snufs. Foto©: Lisa, privat.

Jeg landet triksene og fikk pallen. Sånn skal det gjøres vettu. På premieutdelinga tok jo FIS helt av da, men fanfarer og “flaggheising” mens de spilte nasjonalsangen vår. HEHE. Kjersti og jeg var helt i sjokk da, og kunne jo like godt starte å synge. Så da sto vi der å sang nasjonalsangen:) “Opplevels” som man sier på ekte trøndersk.

Ellers har det vært en kjempebra tur. Er virkelig glad for at jeg tok meg tid til kjøring på New Zealand. Fikk kjempeutbytte av kjøringa. Siden flere norske allerede hadde vært der i en uke da jeg landet, kastet jeg meg inn i hoppene allerede første dagen. kjørt mye cab spins og switch bs spins på hopp. Veldig gøy å ha lært så mye nytt. Begynner å få teket på seitch håkonflippen også, landet den i quarterpipen som var slushy og fin å trene i. Så har vi øvd mye på cab spins i pipe.

Selve pipe konken gikk ikke så veldig bra for verken Kjersti eller meg. Kjersti manglet semifinale med en kjører, mens jeg falt på mctwisten av alle ting. Det gjør ikke så mye da, vet hva jeg må jobbe mer med.

Nå er jeg hjemme igjen, kom i går etter 40 timers lang reise. Gleder meg til vinteren er i gang jeg nå, er skikkelig motivert og vet så innmari godt hva som skal til for å nå toppen nå.

Neste for meg blir E cup i Saas Fee og kanskje FIS etterpå om jeg gjør det bra. Ellers er det trening i turnhallen her hjemme nå i høst. Det blir bra, da skal jeg ta mye håkonflip ut av trampolinen!

Ja, det var en update fra meg! Her har dere også noen bilder for å se hvor ”fælt” vi har det. ”

Hilsen Lisa

Red.: Lisa er sponset av .SrfSnoSk8. med tilbehør og reiseeffekter fra Dakine.

Sjukt kult og høytidelig øyeblikk! Foto©: Lisa, privat.