Alle vannjenter inviteres til en helg med andre vannjenter.

Jenter som surfer, kiter eller windsurfer inviteres til en helg sammen med likesinnede. 19-21 september på Borestrand utenfor Stavanger.

I vognene på Borestrand Camping har vi det som plommen i egget!

Butikkene .SrfSnoSk8 har arrangert egne events for jenter siden 2003. I fjor samlet de for første gang jenter fra tre av de mest populære vannsportene til samme event, som fikk navnet Watergirls.

Surferjenta Inger Elin Knappskog og windsurferen Lill Hollstedt, lover at denne helgen blir det liv og røre på stranden for alle jenter som holder på med verdens morsomste vannsporter.

De ønsker alle velkommen til to spennende dager med en kombinasjon av instruksjon og moro. Aller viktigst på Watergirls er muligheten til å treffe andre jenter som har samme interesser.

Årest siste Watergirls begynner å fylle seg opp, så det er bare å henge seg på for en helg med masse moro. MELD DEG PÅ IDAG!

Hvem, hva og hvordan?

Er du en Watergirl?

Surfer du?
Windsurfer du?
Kitesurfer du?

Watergirl Weekend er åpen for alle jenter som holder på med minimum 1 av disse 3 vannsportene og disponerer utstyr til 1 sport!

Under helgen skal jentene kose seg sammen med andre jenter som utøver sportene. Målet er ikke å stresse seg i hjel med andre aktiviteter. Men å lære av hverandre og ”henge ut”…

Link til Watergirl Weekend ’08 info og påmelding.

Her er noen deilige inntrykk fra fjorårets Watergirls på Borestrand.

Windsurferne Kaja og Lill hadde det utrolig moro i bølgene på Refsnes.

Alle surfnovisene fikk instruksjon av Inger Elin på Borestrand.

Inger Elin og Åse Øydegård er ekte “locals” på Borestrand.

Inger Elin ripper i bølgene. En vakker dag kan vi alle klare dette… kanskje…

Høyt henger kitene og moro er det.