Vekommen til Oysteins Water 08, Grimstad 4.-5. juli.

Da er tiden inne for Oysteins Water’08. Water er helgen der utøvere av alle slag møtes for en felles JAM med alle typer vannsport. Stedet er Groos stranda rett utenfor Grimstad, og her er alle velkommen! .SrfSnoSk8. stiller med windsurfingskole hele lørdagen. Kom og prøv!

Er du ny i miljøet finnes nybegynnerkurs i alle disipliner (Kite, Brettseiling, Vannski og Wakeboard).

I tillegg kjører vi igang med 2’nd tour stop av Oysteins Summer Rail Challenge. Denne gangen rigger vi opp midt i Grimstad sentrum og utenfor Grimstads hippeste utested Cafe Galleri. For de av dere som var på Aker Brygge vet dere allerede litt om hva som møter dere av utfordringer.

Det blir warm up Fredag kveld med Rail Challenge i sentrum. Lørdag blir en chill dag på beachen (Groos) der vi kan kose oss med litt forskjellig og teste ut Kiting, Brettseiling, Vannski og Wakeboard. Her blir det også Beachvolleyball, BBQ, bading, soling og alt annet som hører stranda til en heit sommerdag. Målet for initiativet er å ivareta og bygge oppunder den utrolig gode stemningen som er blant utøverne, skape nok et møtepunkt, og å kunne rekruttere flere til miljøet. Det handler rett og slett bare om å ha det gøy på vann.

Var du ikke med vil du kunne få en god innføring gjennom videoklipp produert av Bjørn Jokerud og Anloyd Community http://www.anloyd.com/Oysteins%20summer%20rail%20challenge.wmv

Program:

Fredag:
kl. 20.00-23.00 Oysteins Summer Rail Challenge – Warm up Utenfor Cafe Galleri

Lørdag:
kl. 10.00 – 17.00 WATER JAM (Kite, Brettseilling, Vannski, Wakeboard) På Groos

kl. 18.00 – 23.00 Oysteins Summer Rail Challenge – 2’nd tour stop Utenfor Cafe Galleri
kl. 23.00 – 03.00 Afterparty – Cafe Galleri