To åndssvake dager på FONNA!

Etter litt surfing på internett sitter man fort igjen med intrykket av at Folgefonna bare er fett når det er camp. Dette kan Andreas Storebø og jeg definitivt avkrefte etter to sykt bra dager på breen. LENGE LEVE JONDALEN!

Det hele startet ganske elendig når jeg skjønte at min kjære Libtech Skate Banana stod hjemme hos en av Folmo brødrene men det hele ordnet seg ved at jeg heller tjuvlånte en Danny Kass Vertigo av den andre Folmobroren.

Andreas var sjåfør og siden han kjører så forsiktig mistet vi jo første fergen (det hadde ihvertfall ingenting å gjøre med at jeg loket til den store gullmedaljen). Men en frokost på kaien i norheimssund leget fort alle sår!


Andreas Storebø repper hardt for SrfSnoSk8! Han trenger forresten en svart sticker i vinduet (hint, hint, Lill!)

Turen oppover mot Fonna var sinnsykt fin og hvis man holder øynene åpen finner du mange killer spots. Flere steder er det allerede bygget hopp. Et eller annet amerikansk crew har vært å svimet rundt i heimen der og bygget masse fett.


I Love brøytekant!

Etter endel snakk med Bonden og de ansatte bar det avsted. Forholdene var sinnsyke…. SLUSH, SLUSH og mer SLUSH!!!

Selv om sjefsshaper Emil ikke er kommet seg til fjells enda gjør tråkkemaskingutta en knalljobb for å tilrettelegge forholdene for snowboard og ski. Først er det tre små hopp i line som er dritfete så er det to større i bunnen. De store har mye sprett og det trengs GOD fart for å komme over kulen.

Sjekk ut the bildz:


Et av småhoppene


Et av de større hoppene

Når trekket stengte bar det avgårde til butikken for å kjøpe noe pølser og fisk til grillen. DIGG:

Etter middag og noen brus var det kvelden for oss og de to stavangergutta vi delte campen med.


Andreas Storebø kommer nok straks på MTV Cribs med den doningen her!

Nå har jeg skrivesperre (det har jeg hatt hele tiden, men noe måtte jeg jo skrive) så jeg lar bildene snakke for seg!


Jepp… hva er bedre enn en god session i minien etter en god session på fjellet?


Shapings


grabbings


Ollings

Vi håper jo selvfølgelig at folk fortsetter å gå på line i parken, sjonglere og kaster frisbee istedenfor å dra på Fonna…. Vi var 4 stykker der på tirsdagen og 7 stykker på Onsdagen. HAHAHA!

Vi sees på Fonna!

Sjekk innom sidene her for oppdatering på Demofronten! Så snart vi får demoene til Bergen vil det være mulig å teste alle de nye Bananbrettene til Lib og Gnu! Hvis du lurer på hva bananatech er så stikker du innom en av våre butikker eller ringer 2283SURF!

All kjørings: Andreas Storebø [Andreas Teamprofil]

All Fotograferings: Max Koller

3 thoughts on “To åndssvake dager på FONNA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *