SrfSnoSk8 Bergen in full effect!

Nå er det på tide at dere som ikke bor i Bergen får se noen glimt av den nye butikken. Vi har stått på lenge nå og brikkene begynner endelig å falle helt på plass. Nå er det ekstremt god stemning i leiren!

Sjekk ut bildene og stikk innom en tur hvis du bor i Bergen eller er på gjennomreise! Masse nye fete greier fra bla Zoo York, Billabong, Cliche, DaKine, Enjoi, Almost, Element…. og selvfølgelig masse annet!

NB! De nye Cliché tingene er helt rå. T-Skjortene har rå passform og ser enkelt og greit bare feeeet ut! Følg med på sidene her for masse oppdateringer. Klærne finner du selvfølgelig i alle SrfSnoSk8 butikkene!

Hot or not?

One thought on “SrfSnoSk8 Bergen in full effect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *