Surfhilsen fra Marocco…

Helt siden vi besøkte Marokko i januar i fjor, har jeg lengtet tilbake til dette stedet. Og i månedskifte mars/april tok vi turen nedover igjen.

Denne gangen for å filme til Norwegian-Tides. Stavanger locals Tore Kramer og Rickard Bentley ble med oss nedover sammen med Ingunn Botnen (fotograf) og Henrik Oseland (camera mann).

Det begynnte litt dårlig, og svellet var ikke det helt store de første dagene. Vi surfet Immesuan, en laaaaang og veldig slakk høyrebølge, og et beachbreak i nærheten i noen dager før vi dro nordover på et relativt stort nordvestlig svell…

Vi fikk da surfe et finfint point nesten helt alene i ca 5 dager i strekk, og etter disse dagene var vi så slitne at vi nesten ikke orket å surfe mer selv om det var bølger også de siste dagene…
Tore Kramer viste mye av sitt potensiale, og rippet så det holdt, særlig de dagene bølgene var størst..Resten av oss i gjengen var og særdeles fornøyde og alle fikk masse bølger!

Vi fikk masse bra tape, og det blir garantert en snutt fra marokko som er verdt å se i Norwegian-Tides som kommer ut i Juni.”

Hans Kristian Waarum, .Team.SrfSnoSk8.

Richard Bentley Essauira.

Tore Kramer

Intervju Essauira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *