Teamkjører Simen Neraker midt i en gooosesong!

Snowboardgutta og jentene fortsetter å jafse i seg resultater vi imponeres av. Simen har sendt oss en oppdatering og forteller at han dro en solid seier i Snowstock på Kongsberg. Supera!!!

Hei .SrfSnoSk8.

I helgen var jeg på Kongsberg for å kjøre snowstock. På Fredag var det kvalifisering til Lørdagen der 8 gikk videre. Alt gikk bra på Fredag og jeg endte opp på en 3.plass og ble invitert til å kjøre finalen på lørdag. Det var 8 stykker på Lørdag og formatet var at vi skulle kjøre head to head. Et hopp og den med best hopp gikk videre.

Først møtte jeg Ståle Sanbech og slo ut han. Da var det 4 igjen og neste jeg møtte var Daniel Josefsen, Jeg klarte å slå ut han også og endte opp i Superfinalen mot Daniel Ek. Vi hadde tre hopp hver. Første hoppet landa jeg en bs 900, og alt gikk som det skulle. Han falt og det var 1-0 til meg. Neste hopp landa han, og jeg falt på et forsøk på fs 900.

Siste hopp var avgjørende. Han skulle kjøre først og gjorde en fs 900 som han revertet i landinga. Jeg landa en bs 900 og hadde en revert 10 m lengre ned i landingen. Jeg var veldig spennt og tilslutt endte det med at jeg vant og stakk av med 15.000 kr.

Det var helt sykt. Trodde aldri jeg skulle klare å slå så gode kjører som Josefsen og Daniel Ek. Er veldig fornøyd.

Hilsen fra Simen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *