Sjøen for Alle messen er i gang!

Same as every year! SrfSnoSk8 er med på Sjøen for Alle. Mellom kjedelige skrog på 40 fot pluss ligger det en øy av farger og moro. I år feirer vi 30-års bursdag og har noen ekstra gode tilbud og spennende 2009 nyheter på messen. Kaprer du en av de 30 allround windsurfing pakkene vi har til spesialpris? Og husk messerabatt 10% på all sommersport hardvare som bestilles på messen eller i butikkene våre under messeperioden. På messen finnes også spesielle tilbud på snowkites og morsomme varer! Velkommen alle sammen!

Åpningstider:
Ukedager
kl. 12-20
Lørdager/søndager
kl. 11-18
______________________

Priser
Voksne kr. 125,-
Barn kr. 60,-
Familie (2+2) kr. 250,-

[Link til Sjøen for Alle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *